Tarihi Kapalıçarşı, kapılarını yeniden açtı

Dünyayı ve Türkiye’yi etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, 24 Mart'ta ziyaretçi girişine tamamen kapatılan tarihi Kapalıçarşı, tam 68 gün sonra bugün yeniden açıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 24 Mart tarihinde ziyaretçi girişine tamamen kapatılan tarihi Kapalıçarşı, normalleşme süreci kapsamında alınan yeni tedbirler gereği bugün yeniden açıldı.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın katılımlarıyla yeniden açılan tarihi çarşıdaki ortamı görüntüledi.

Tarihi Kapalıçarşı, kapılarını yeniden açtı

Tarihi Kapalıçarşı, kapılarını yeniden açtı - Resim : 2

Tarihi Kapalıçarşı, kapılarını yeniden açtı - Resim : 3

Tarihi Kapalıçarşı, kapılarını yeniden açtı - Resim : 4

MISIR ÇARŞISI DA AÇILIYOR

Yine tarihi Mısır Çarşısı’nın da, saat 11.00’de düzenlenecek törenle, uzun bir aradan sonra yeniden vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

 

 

Tarihi Kapalıçarşı, kapılarını yeniden açtı ile ilgili etiketler Fatih semti Kapalıçarşı Ali Yerlikaya M. Ergün Turan açılış
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.