Tarihi görüşmeden çarpıcı detaylar... 'Ben senin TRT'ye çıkamadığını bilmiyordum'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası demokrasi mesajı veren liderleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. O görüşmede neler konuşulduğu da ortaya çıkmaya başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi darbe girişimi karşısındaki kararlı tutumları sebebiyle teşekkür etmek ve önerilerini almak üzere, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.

Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter'e konuk olan

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya

görüşmeyle ilgili dikkat çeken detayları paylaştı.

Görüşmede, basın özgürlüğü konusunun da gündeme geldiğini belirten Sarıkaya, Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında TRT'yle ilgili bir konuşma geçtiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun TRT'ye çıkamadığından yakınması üzerine Erdoğan, CHP liderine, "Ben senin TRT'ye çıkamadığını bilmiyordum. TRT iktidara ne kadar yer veriyorsa, muhalefete de o kadar yer vermeli." dedi. / SuperHaber

Tarihi görüşmeden çarpıcı detaylar... 'Ben senin TRT'ye çıkamadığını bilmiyordum' ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.