Tarihi bölgede gençler tekme tokat birbirine girdi! Ayırmaya çalışan kız altlarında kaldı!

Antalya'da bir grup genç, eğlence mekanlarının bulunduğu tarihi Kaleiçi'nde tekme tokat kavga birbirine girdi. Sokak ortasında kavga eden arkadaşlarına yardım etmek isteyen bir genç kızın üzerine, kavga edenlerden biri düştü. Vatandaşların endişeyle izlediği kavga saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedildi. İşte o anlar...

Koronavirüs pandemisi kısıtlamaları 1 Temmuz itibariyle kaldırılmasının ardından Antalya'nın turistik tarihi mekanlarından olan Kaleiçi semtinde dün gece bir grup genç bilinmeyen bir nedenle tekme tokat kavga etti.

TARİHİ BÖLGEDE GEZENLER KAVGAYI ENDİŞEYLE İZLEDİ

Gece yarısı yaşanan kavgada, yerde yatan arkadaşına yardım eden genç bir kızın üzerine, kavga edenlerden biri düştü. Barlar sokağında yaşanan kavgayı, Kaleiçi'ni gezen onlarca kişi, endişeyle izledi.

KAVGA ANI KAMERADA

5 kişinin birbirine girdiği kavga, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, karşı gruptakiler bölgeden uzaklaşınca kavga son buldu.

Tarihi bölgede gençler tekme tokat birbirine girdi! Ayırmaya çalışan kız altlarında kaldı! ile ilgili etiketler Antalya Kavga Genç tarihi Kaleiçi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.