Tarihi binaların üzerinde Filistin bayrağı dalgalandı

Diyarbakır'ın sembollerinden Ulu Cami ve Tek Beden Burcu’na bu akşam Filistin bayrağı yansıtıldı. Tarihi dokulardaki bayrak gösterisi ile İsrail saldırısı altındaki Filistinlilere destek verildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, İsrail saldırılarına tepki olarak Ulu Cami ve Dağkapı Meydanı’ndaki Tek Beden Burcu’na Filistin bayrağını yansıttı.

Kentin sembollerinden ve 5. Harem-i Şerif olarak kabul edilen Ulu Cami ve Tek Beden Burcu'na Filistin bayrağı yansıtılarak, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da İsrail’in saldırılarına maruz kalan Filistinlilere dayanışma mesajı gönderildi.

Tarihi binaların üzerinde Filistin bayrağı dalgalandı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’dan Kudüs’e, İslam’ın 5. Haremi şerifi UluCamii’mizden, ilk kıblemiz MescidiAksa’ya, Filistin’e selam olsun” İfadelerini kullandı.

Tarihi binaların üzerinde Filistin bayrağı dalgalandı ile ilgili etiketler Diyarbakır Ulu Camii tek beden burcu filistin bayrağı destek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.