Tarih belli oldu: Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Asgari ücrette yapılan yüzde 52'lik zammın ardından gözler bayram ikramiyelerine çevrildi... Milyonlarca emekli bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatırılacağını merak ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyesinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatıralacağını açıkladı.

BAYRAM İKRAMİYESİ 1100 TL

Asgari ücrette yapılan yüzde 52'lik zammın ardından yaklaşık 14 milyon emekliye her bayram öncesinde verilen ikramiyeler için de zam beklentisi oluşmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya son noktayı geçtiğimiz günlerde koydu. Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamalarını destekleyerek, emekli bayram ikramiyesinin 1100 TL olacağını söyledi. Erdoğan, "Çalışma Bakanım ne dediyse doğrudur" ifadelerini kullandı.

TARİHLER BELLİ OLDU

İşçi (SSK’lı) emeklilerinden maaş ödeme günleri 17, 18, 19, 20, 21 Nisan olanların ikramiyesi 27 Nisan’da (yarın), 22, 23, 24, 25, 26 Nisan olanların ise ikramiyesi 28 Nisan’da (perşembe) yatırılacak. BAĞ-KUR emeklileri ikramiyelerini 29 Nisan’da çekecek. Memur emeklileri ise hem bayram ikramiyelerini hem de mayıs ayı aylıklarını 29 Nisan’da alacak.

 

Tarih belli oldu: Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? ile ilgili etiketler emekli İkramiye maaş asgari ücet bayram ikramiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.