Tarhana çorbası nasıl yapılır? Tarhana çorbası tarifi!

Tarhana çorbası nasıl yapılır? Sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan çorba, çeşitli tarifler ile her evde pişen sulu gıdalardan biridir. Tarhana çorbası ise en çok tercih edilen çorba çeşitleri arasında yer alıyor. Tarhana çorbasının nasıl yapılacağı birçok kişi tarafından merakla araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Tarhana çorbası nasıl yapılır? Tarhana çorbası tarifi! Detaylar haberimizde...

Tarhana çorbası nasıl yapılır? Kökeni Orta Asya, Anadolu, Balkanlar gibi geniş bir coğrafyayı kapsayan meşhur tarhana çorbası her sofranın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Özellikle kış aylarında hastalıklardan korunmak için ve şifa bulmak için tercih edilen tarhana çorbasının nasıl yapıldığı ve içerisin de hangi malzemelerin olduğu merak edilip arama motorlarından araştırılmalar yapılmaya devam ediliyor. Peki, Tarhana çorbası nasıl yapılır? Tarhana çorbası tarifi! Detaylar haberimizde...

tarhana çorbası ile ilgili görsel sonucu

TARHANA ÇORBASI NASIL YAPILIR?

TARHANA ÇORBASI
4 Kişilik

Tarhana Çorbası İçin Malzemeler:
3 yemek kaşığı toz Tarhana
1 Çorba Kaşığı Salça
1 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Çay Kaşığı Nane
Tuz
1 Çay Kaşığı Kırmızı biber

Tarhana Çorbasının Yapılışı :
1 çorba kaşığı tereyağı tencereye alıp, eritin. 1 çorba kaşığı salçayı tencereye ekleyip yağda kızdırın. 5 su bardağı suyu ilave edin. Başka bir kabın içinde de, 1 su bardağı suya, tarhanayı ekleyip karıştırın.
Kaynamakta olan tencerenin içine bu karışımı ilave edin. 15-20 dakika pişirin. 1 çay kaşığı nane ve 1 çay kaşığı kırmızıbiber ilave edip servis yapın.

 

Tarhana çorbası nasıl yapılır? Tarhana çorbası tarifi! ile ilgili etiketler Yemek 2020 çorba yemek tarifi nasıl yapılır?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.