Taraftarların yürüyen merdiven kazası izle! Roma-CSKA Moskova merdiven kazası görüntüleri

Şampiyonlar Ligi G grubunda Roma'da oynanacak CSKA Moskova maçı öncesinde Roma’daki Repubblica metro istasyonunda yürüyen merdivende korkunç bir kaza meydana geldi. Taraftarların yürüyen merdiven kazası izle! Roma-CSKA Moskova merdiven kazası görüntüleri haberimizde yer alıyor.

Roma’da CSKA Moskova maçı öncesinde metro istasyonunda yürüyen merdivende taraftarların bulunduğu sırada bir kaza meydana geldi. Roma'daki metro istasyonunda taraftarların bulunduğu yürüyen merdivenin çöktüğü belirtiliyor. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Taraftarların yürüyen merdiven kazası izle! Roma-CSKA Moskova maçı öncesi kaza görüntüleri ve ayrıntılar bu haberde bulunuyor.

Taraftarların yürüyen merdiven kazası izle! Roma-CSKA Moskova merdiven kazası görüntüleri


Şampiyonlar Ligi G grubunda Roma'da oynanacak CSKA Moskova maçı öncesinde Roma’daki Repubblica metro istasyonunda yürüyen merdivende korkunç bir kaza meydana geldi.

Roma metrosuyla gruplar halinde Olimpiyat Stadı’na gitmeye çalışan taraftarlar, yürüyen merdivenlerin çökmesi sonrası korku dolu anlar yaşadı. Aniden hızlanan yürüyen merdiven, inişte birçok yolcunun ezilmesine neden oldu.

İtalyan basını, kazanın yürüyen merdivendeki yoğun alkol almış CSKA Moskova taraftarının iniş sırasında toplu halde zıplamaya başlaması nedeniyle gerçekleştiğini açıkladı. İstasyon geçici olarak kullanıma kapatıldı. Yürüyen merdiven bandının kopmasının ardından bir grup taraftar boşluğa düşerken, hızlanan merdiven nedeniyle taraftarlar birbirlerinin altında ezildi.

Taraftarların yürüyen merdiven kazası izle! Roma-CSKA Moskova merdiven kazası görüntüleri ile ilgili etiketler taraftarların yürüyen merdiven kazası roma cska moskova izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.