Taraftarların saldırdığı 4 yıldız takımdan ayrıldı

Sporting Lizbon taraftarlarının kulüp tesislerini basması ve oyunculara saldırmasının ardından kulüpte yaprak dökümü devam ediyor. Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki önemli oyuncularından William Carvalho, Rui Patricio, Gelson Martins ve Bruno Fernandes Sporting Lizbon'la olan sözleşmelerini feshettiler.

Sporting Lizbon'a Dünya Kupası öncesi büyük bir şok geldi. Takımın satışlarından büyük gelir elde etmeyi beklediği oyuncular kulüple olan kontratlarını sona erdirdiler.

Portekiz'in Dünya Kupası'ndaki önemli oyuncularından William Carvalho, Rui Patricio, Gelson Martins ve Bruno Fernandes Sporting Lizbon'la olan sözleşmelerini feshettiler.

Haber dün Avrupa piyasasına "Yıldızlar ayrılmak istiyor" başlığıyla verilmişti. Bugün ise 4 oyuncu da kulüpten ayrıldılar.

TARAFTARLAR ANTRENMANI BASTI, OYUNCULAR KAÇTI

Bir grup fanatik taraftarın, antrenman tesislerini basarak, oyunculara saldırmalarının ardından, tek taraflı fesih haberleri gelmeye devam ediyor.

YILDIZ FORVET BAS DOST DA DAHA ÖNCEDEN KONTRATINI FESHETMİŞTİ.

Patricio, Carvalho, Martins ve Fernandes, Rusya'nın ev sahipliği yapacağı Dünya Kupası'nda, milli takımın formasını giyecek.

Taraftarların saldırdığı 4 yıldız takımdan ayrıldı ile ilgili etiketler Sporting Lizbon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.