Taraftar, Emre Belözoğlu'nun HGS borcunu ödedi

Mesut Özil'in transferiyle büyük bir sevinç yaşayan Fenerbahçe taraftarı, teşekkür etmek için kulübün Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) borcunu ödedi. Kulübe konu hakkında mail atan taraftarlar, ''Kulüp için gecesini gündüzüne katan Belözoğlu'nun borcunu ödeyerek teşekkür etmek istedik, helal olsun'' ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz aylarda 'Bizim için bir rüya' dediği Mesut Özil transferi mutlu sonla bitti. İngiltere'den hareket eden uçağı anlık yüz binlerce taraftar takip ederken sosyal medya hesabından yapılan transfer duyurusu da dünya rekoru kırdı. 

Sarı-lacivertli taraftarlar, İstanbul'a inen Özil'i karşılamaya giden Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu’nun indiği aracın plakasını HGS sisteminde sorgulattı ve ödeme zamanı gelmemiş borcu ödedi.

Belözoğlu'nu bir hayli şaşırtan gelişme taraftarların kulübe attığı mail ile ortaya çıktı.

''PLAKANI TESPİT EDİP BORCUNU ÖDEDİK, HELAL OLSUN''

Söz konusu mailde, ''Özil'i karşılamaya gittiğiniz gece Fenerbahçeli gönüldaşlar olarak plakanızı tespit ettik. Kulüp adına gecesini gündüzüne atan Sn. Belözoğlu'nun 'karınca kararınca' borcunu ödedik. Böylece teşekkür etmek istedik. Helal olsun. İyi ki varsın'' ifadeleri yer aldı.

''SİZE BORCUMUZU ÖMÜR BOYU ÖDEYEMEYİZ''

Söz konusu gelişmeyi fark eden iletişim departmanı çalışanları gelişmeyi Belözoğlu'na iletti. Taraftarın jestine yanıt veren Sportif Direktör; çok duyulandığını belirterek, ''Fenerbahçe taraftarına borcumuzu bir ömür boyu ödemeyeyiz. Hepinize teşekkür ediyorum. Desteğinizle hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Taraftar, Emre Belözoğlu'nun HGS borcunu ödedi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Emre Belözoğlu Transfer Mesut Özil borç hgs
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.