Taraftarına böyle sahip çıkan kulüp görülmedi!

Manchester United, Avrupa Ligi'nde Rostov ile oynanacak deplasman maçına gidecek olan taraftarların vize ücretini karşılaşacağını duyurdu.

İngiliz devi Manchester United, Rus ekibi Rostov ile oynanacak Avrupa Ligi mücadelesinde tribünde yer almak için yola çıkan her taraftarın 120 Pound'luk (yaklaşık 540 TL) vize ücretini karşılayacaklarını açıkladı.

Rostov ile Manchester United arasındaki mcüadele 9 Mart'ta oynanacak. Manchester'dan Rostov'a hava yolu mesafesi 3 bin 744 kilometre... Manchester ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho, kurada Rostov çıkınca "Çok yoğun bir takvimde uzak bir deplasman çıktı. Üstelik zor bir rakip. Şampiyonlar Ligi oynadılar. Play-off'ta Ajax ve Anderlecht'i yendiler" ifadelerini kullanmıştı.

Taraftarına böyle sahip çıkan kulüp görülmedi! ile ilgili etiketler Manchester United Vize Rusya taraftar Rostov deplasman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.