Taraftarın Sörloth aşkı depreşti; Come to Trabzonspor

Ahmet Ağaoğlu'nun "Sörloth’u bize versinler yeniden parlatalım", Abdullah Avcı’nın da "Sörloth’u istemez miyim" açıklamalarının ardından Trabzonspor taraftarları, sosyal medyadan "Come to Trabzon" kampanyası başlatarak 25 yaşındaki Norveçli oyuncuyu takıma dönmeye davet ederken, on binlerce kişi de bu etikete destek verdi.

2019-20 sezonunda Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla 34 maça çıkan ve 24 golle gol kralı olan Alexander Sörloth, yeniden Bordo-Mavili kulübün gündeminde... Trabzonspor taraftarları sosyal medyada "Come to Trabzonspor" etiketiyle kampanya başlatıp, Norveçli santrforu geri dönmeye davet etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın Sörloth'la ilgili olumlu sözleri üzerine harekete geçen taraftarlar yıldız futbolcunun sosyal medya hesaplarına yorum yağdırıyor.  

Ligde 24 golün yanında 9 da asist yapan Sörloth, Kupa şampiyonluğuna da 7 golle katkıda bulunduktan sonra kiralık geldiği Crystal Palace kulübü tarafından 20 milyon euro bonservis karşılığı Bundesliga ekibi RB Leipzig'e satılmıştı.

Geride kalan sezonda attığı gollerden çok, gerek Alman medyasına gerekse Türkiye-Norveç maçı öncesi kendi ülkesine yaptığı "Türkiye'de taktik yok, bana çık oyna diyorlardı" şeklindeki küçümseyici açıklamalarla gündeme gelen Sörloth için şartları değerlendireceği öğrenildi. 

Ancak Trabzonspor'a dönmeyi kariyerinde bir "geri adım" olarak gören yıldız ismin başlatılan kampanyaya pek kulak asmadığı gelen haberler arasında...

Taraftarın Sörloth aşkı depreşti; Come to Trabzonspor ile ilgili etiketler Trabzonspor Alexander Sörloth Ahmet Ağaoğlu Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.