Taraftardan Kostas Fortounis'e "Come to Beşiktaş" çağrısı!

Beşiktaşlı taraftarlar Olympiakos'tan Kostas Fortounis'in sosyal medya hesabına akın ederek "Come to Beşiktaş" mesajı yağdırdı.

Beşiktaş'ta Anderson Talisca'nın geleceği belirsizliğini korurken siyah beyazlı ekip için 10 numara transferi haberleri çıkmaya devam ediyor.

Ajansspor'un haberine göre son dönemde Olympiakos'tan Kostas Fortounis'in ismi medyada çok sık yazılmaya başlandı. Bunun farkında olan Beşiktaşlı taraftarlar da Yunan futbolcunun sosyal medya hesabına akın etmeye başladılar.

Siyah beyazlı taraftarlar Fortounis'in 8 Ocak'ta yaptığı paylaşımın altını "Come to Beşiktaş" mesajlarıyla doldurdular.

Beşiktaş’ın 10 numara transferi için diğer adaylar ise Paqueta ve Mario Götze.

kostasttt

KOSTAS FORTOUNİS KİMDİR?

Olympiakos altyapısında yetişen Fortounis 2008’de bedelsiz olarak AO Trikala’nın yolunu tuttu. Sonrasında Asteras Tripoli ve Kaiserslautern formaları giydikten sonra 2014’te Olympiakos’a döndü.Bu sezon Olympiakos formasıyla 32 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu 9 gol 11 asistlik bir performans sergiledi.

Taraftardan Kostas Fortounis'e "Come to Beşiktaş" çağrısı! ile ilgili etiketler Beşiktaş kostas fortounis Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.