Tansel Öngel: Kadınları etkilemek için ekstra bir şey yapmıyorum

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı'nda Naci karakterini oynayan ve başarılı oyunculuk performansıyla yıldızı parlayan Tansel Öngel, dizi ve özel hayatı hakkında merak edilenleri cevapladı.

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'nin lise aşkı Naci'yi canlandıran oyuncu Tansel Öngel, Ayşe Arman'a konuştu.

Tansel Öngel: Kadınları etkilemek için ekstra bir şey yapmıyorum

Tansel Öngel'in, Naci'nin hastalığı nedeniyle ilerleyen bölümlerde diziye veda etmesi bekleniyor. Konuyla ilgili üstü kapalı yanıt veren Öngel, "Naci ölecek mi?" sorusuna, "Hepimiz öleceğiz, Naci de ölecek tabii" yanıtı verdi.

Tansel Öngel: Kadınları etkilemek için ekstra bir şey yapmıyorum - Resim : 2

"NACİ OLMA HEYECANINDAYIM"

"Sette olduğum her an Naci olma peşindeyim" diyen 44 yaşındaki oyuncu, setteki ilk gününden itibaren karakterinin kendisini çok heyecanlandırdığını, "Naci olacağımı öğrendiğim günden bugüne hep aynı Naci olma heyecanındayım" ifadeleriyle anlattı.

Özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulunan yakışıklı oyuncu, "Kadınları gözlerinle mi etkilersin en çok?" sorusuna, "Onları etkilemek için ekstra bir şey yapmıyorum" yanıtı vererek dikkat çekti.

AYŞE ARMAN'IN RÖPORTAJININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Tansel Öngel: Kadınları etkilemek için ekstra bir şey yapmıyorum ile ilgili etiketler masumlar apartmanı naci masumlar apartmanı tansel öngel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.