Tankurt Manas'tan boşanmaya hazırlanan Burcu Binici: ''İyi değilim''

atv'de yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde ‘Meltem’ karakterini canlandıran oyuncu Burcu Binici, rap müzisyeni Tankurt Manas ile geçtiğimiz Eylül ayında evlenmişti. İkilinin eviliğinde kriz çıktı. Kısa süreli evliliğini sonlandırmaya hazırlanan 36 yaşındaki oyuncu Burcu Binici boşanma süreciyle ilgili ''İyi değilim'' dedi.

36 yaşındaki oyuncu Burcu Binici ile 30 yaşındaki rap müzisyeni Tankurt Manas 2 aylık birlikteliklerini geçtiğimiz Eylül ayında nikah masasına taşımışlardı. Ancak çiftten üzücü haber geldi. İkilinin kısa süreli evliliğinde kriz çıktı.


Eşini aldattığı ve dolandırdığı yönünde iddialar ortaya atılan Tankurt Manas avukatı aracılığıyla bir açıklama yayınladı ve boşanma haberlerini doğruladı. Yapılan açıklamada "20.10.2022 tarihinden beri Burcu Binici Tan ile fiilen ayrı yaşamakta olup 16.11.2022 tarihinde iddia edildiğinin aksine taraflar arasındaki anlaşmazlıkların evlilik birliğini sürdüremeyecek nitelikte bir boyutta ulaşmasından ötürü vekilleri tarafından tarafımızca başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.


Eylül ayında evlendiği rap’çi Tankurt Manas’la boşanma kararı alan Burcu Binici önceki gün Kadıköy’de görüntülendi. Kısa süreli evliliğini sonlandırma hazırlanan güzel oyuncunun alyansını çıkardığı görüldü.

''İYİ DEĞİLİM...''

Burcu Binici, ihanet ve dolandırılma iddiaları sorulunca konunun yargıya taşındığını açıkladı. Binici boşanma süreciyle ilgili şöyle konuştu: ''İyi bir sürecin içinde değilim. Konuşmasam, hiçbir şey söylemesem daha iyi. Bana biraz zaman verin. İyi değilim. Konuşmak istemiyorum. Olay yargıya intikal etti.''

 

Tankurt Manas'tan boşanmaya hazırlanan Burcu Binici: ''İyi değilim'' ile ilgili etiketler Burcu Binici Tankurt Manas boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.