Tanju'ya verilen kaz yeme cezası ne kadar?

Ünlü futbolcu Tanju Çolak'a Üsküdar Kaymakamlığı tarafından verilen ceza sosyal medyanın gündemine oturdu. Pandemi döneminde bir restoranda yediği kaz görüntülerini paylaşan ve tepki çeken Tanju Çolak'a verilen ceza merak konusu oldu.

Bir dönem adı dolandırıcılık ağına takılan ünlü futbolcu Tanju Çolak'a kaz yeme cezası verildi. Pandemi döneminde kapalı olması gereken restoranda kaz yiyip görüntülerini sosyal medyada paylaşan Tanju Çolak'a Üsküdar Kaymakamlığı tarafından ceza kesildi. Peki ceza ne kadar?

TANJU ÇOLAK'A VERİLEN CEZA NE KADAR?

Üsküdar Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, görüntülerin paylaşımından sonra koronavirüs önlemlerine aykırı olan görüntülerin tarihi ve çekildiği restoran tespit edildi.

Tanju Çolak ve işyerine toplam 13 bin 876 TL para cezası kesildi.

Çengelköy’deki bir restoranda arkadaşları ile birlikte toplu halde yemek yiyen Çolak görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmış altına da "İki dünya savaşı, dört dünya kupası finali gördüm. Ben böyle bir kaz görmedim." notunu düşmüştü.

 Tanju'ya verilen kaz yeme cezası ne kadar?

Tanju'ya verilen kaz yeme cezası ne kadar? ile ilgili etiketler Üsküdar tanju çolak Kaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.