Tanju Özcan’dan ‘erken seçim’ iddiası: Açıklama yapacağım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. İktidarı erken seçime götürecek bir açıklama yapacağını öne süren Özcan "İnşallah muhalefet hayır demez" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Özcan saat 12.00’da yapacağı açıklamanın AK Parti iktidarını erken seçime götüreceğini iddia ederek muhalefete de çağrıda bulundu.

"İNŞALLAH MUHALEFET HAYIR DEMEZ"

Tanju Özcan sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün saat 12:00 de Türkiye’yi aydınlığa çıkartacak... Ülkenin 20 yılını heba eden bu iktidardan kurtulmamız için erken seçimin kapısını sonuna kadar açacak önerimi kamuoyu ile paylaşacağım... İnşallah muhalefet hayır demez!!!"

Tanju Özcan’dan ‘erken seçim’ iddiası: Açıklama yapacağım

Tanju Özcan’dan ‘erken seçim’ iddiası: Açıklama yapacağım ile ilgili etiketler CHP Tanju Özcan erken seçim Bolu Belediye Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.