Taner Tolga öldü mü? Taner Tolga Tarlacı intihar mı etti? Survivor Taner Tolga Tarlacı'nın adı birçok kavgada geçiyordu!

Survivor Taner Tolga Tarlacı öldü mü, Taner Tolga Tarlacı intihar mı etti, Taner Tolga öldüğü iddiaları gerçek mi soruları kendisini takip eden binlerce kişinin merak ettiği sorulardan.

Survivor adasında kendine has tutumu ve kavgacı tavırlarıyla gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı'nın öldüğü iddiaları sosyal medyanın gündeminde. Taner Tolga'nın hayatını bir kavga sonucu kaybettiği öne sürülmüştü. Peki Survivor Taner Tolga Tarlacı öldü mü?

TANER TOLGACI ÖLDÜ MÜ

Taner Tolga Tarlacı'nın öldüğü iddiaları şu an sosyal medyada konuşulsa da kesin ve net bilgi henüz bilinmiyor. Gündemde olmayı seven biri olarak tanıdığımız Taner Tolga Tarlacaı sosyal medyada yer almak için bir dönem Survivor Yasin'i bile kafas dövüşüne davet etmişti.

Survivor Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Taner Tolga Tarlacı kimdir, neden öldü?

Survivor yarışmasına katılan ve daha sonra da bir çok kavga haberiyle de gündemden düşmeyen Taner Tolga Tarlacı’nın karıştığı bir kavga sonucunda hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyada gündeme geldi. Daha önce de bir çok kavgada adı geçen Taner’in ölüm haberi kısa sürede yayıldı. Twitter, Instagram ve ekşi sözlük gibi platformlarda çok konuşulan olayın doğruluk payı ise şu anda bilinmiyor.

Fakat gündemde olmayı seven biri olduğundan dolayı bunun da yalan olduğu da iddia ediliyor. Çünkü daha önce de medyada yer almak için birçok yol denedi. Survivor Yasin’e kafayı takıp kafes dövüşüne çağırdığı zamanlar oldu.

TANER TOLGA TARLACI ÖLDÜ MÜ?

Sosyal medyada gündeme gelen konuya dair herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. Taner Tolga Tarlacı'nın ailesi veya televizyon dünyasının tanınmış isimleri bu konuyu onaylamadı.

 

Taner Tolga öldü mü? Taner Tolga Tarlacı intihar mı etti? Survivor Taner Tolga Tarlacı'nın adı birçok kavgada geçiyordu! ile ilgili etiketler Survivor taner tolga tarlacı öldü mü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.