Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu kızları Zeynep'in yüzünü gösterdi

2021 yılının Haziran ayında nikah masasına oturan Ece Çeşmioğlu (31) ile Taner Ölmez (35) geçtiğimiz Mart ayında anne - baba olmanın heyecanını yaşamışlardı. Oyuncu çift, Zeynep adını verdikleri bebeklerinin yüzünü ilk kez gösterdi.

'Mucize Doktor' dizisinde canlandırdığı 'Ali Vefa' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Taner Ölmez, geçtiğimiz yıl meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile hayatını birleştirmişti. Çift evlendikten 4 ay sonra müjdeli haber gelmişti. Çocuklar Duymasın, Muhteşem Yüzyıl Kösem, İki Aile, Yazın Öyküsü gibi yapımlarda rol alan Ece Çeşmioğlu'nun hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

ZEYNEP BEBEĞİN YÜZÜ GÖRÜNDÜ

Çiftin ilk bebekleri geçtiğimiz Mart ayında dünyaya geldi. İlk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu, minik kızları Zeynep'in yüzünü gösterdi. Güzel oyuncu bebeğiyle olan fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

İşte Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'nun minik kızları Zeynep:

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu kızları Zeynep'in yüzünü gösterdi - Resim : 2

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu kızları Zeynep'in yüzünü gösterdi ile ilgili etiketler Ece Çeşmioğlu Taner Ölmez
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.