Tanal, Kuzu’yu yalanladı: O çanta taşırdı!

Burhan Kuzu'nun katıldığı bir televizyon programında öğrencisi olduğunu iddia ettiği ve 'fabrika hatası' nitelemesinde bulunduğu Mahmut Tanal bu iddiayı yalanladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Tanal, "Kuzu, Hocamızın asistanıydı, çantasını taşırdı" ifadelerini kullandı.

AK Parti kurucularından Burhan Kuzu Akit TV'de katıldığı programda CHP'li Mahmut Tanal'ın öğrencisi olduğunu iddia etmiş ve Tanal için 'fabrika hatası' ifadesini kullanmıştı.

Tanal, Kuzu'ya Twitter üzerinden yanıt verdi. Tanal, Kuzu'nun konuşmasından ilgili bölümünü "Burhan Kuzu, İstanbul Hukuk'tayken öğrencisi olduğumu iddia etmiş, 'Fabrika hatası' diyerek laf atmış. Burhan Kuzu, hocamız filan değildi. Anayasa Hukuku dersi hocamız, Prof. Dr. Selçuk Özçelik’ti. Kuzu, Hocamızın asistanıydı, çantasını taşırdı" notuyla paylaştı.

Tanal, Kuzu’yu yalanladı: O çanta taşırdı!

​Tanal paylaşımının devamında da şunları yazdı:

"Prof. Dr. Selçuk Özçelik, dersimize girerdi. Burhan Kuzu da Hocamızın yanına gelirdi, bizim gibi konuları öğreniyordu. Rahmetli Kamer Genç’in deyimiyle bakan olamayan Bay Kuzu, sağa sola sataşarak, doğruları söylemeyerek gündemde kalma derdinde. Keşke çantacı olarak kalsaydı."

Tanal, Kuzu’yu yalanladı: O çanta taşırdı! - Resim : 2

Tanal, Kuzu’yu yalanladı: O çanta taşırdı! ile ilgili etiketler AK Parti CHP Burhan Kuzu Akit TV Mahmut Tanal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.