Tamer Karadağlı'nın ikizi var mı? Takipçileri şokta! Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u ikizi var mı?

Tamer Karadağlı'nın ikizi var mı sorusunun yanıtı internette en çok araştırılan konular arasında. Çocuklar Duymasın dizisinin Haluk'u, Savaşçı dizisinin Göktürk Albay'ı usta oyuncu Tamer Karadağlı'nın ikizi takipçilerinin merak konusu oldu.

Savaşçı dizisinin Göktürk Albay'ı Tamer Karadağlı uzun yıllardır dizi ve filmlerde takipçileriyle birlikte. Ancak şu sıralar sosyal medyada Tamer Karadağlı'nın ikizi olup olmadığı konusu oldukça sık konuşuluyor.

TAMER KARADAĞLU İKİZİ VAR MI?

Uzun yıllardır ekranda rol aldığı dizi ve filmlerle takipçileri ve hayranları ile buluşan Tamer Karadağlı hakkında bugün sosyal medyada oldukça ilgi çekici bir iddia ortaya atıldı.

Buna göre usta oyuncu Tamer Karadağlı'nın ikizi varmış! Takipçilerinin şoka uğradığı bu iddia sonrası araştırmalara başladı.

Takipçilerinin Tamer Karadağlı'nın ikizi var iddiaları sonrası sosyal medya ve internette yaptığı araştırmaları boşa çıkmışa benziyor. Zira şu ana kadar usta oyuncunun bir ikizi kendisini göstermedi. Oyuncudan da bu konuyla ilgili herhangi bir değerlendirme ya da açıklama mevcut değil.

Tamer Karadağlı'nın ikizi var mı? Takipçileri şokta! Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u ikizi var mı? ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı tamer karadağlı ikizi var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.