Tamer Karadağlı'dan sosyal medyadaki linç girişimine tepki: Ben Türk milliyetçisiyim arkadaş

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül gecesine Nihal Yalçın - Tamer Karadağlı gerginliği damga vurmuştu. Nihal Yalçın'ın konuşmasını uzatması üzerine ödülü kürsüdeyken Yalçın'a veren Tamer Karadağlı eleştirilerin hedefi oldu. Kendisi hakkında yürütülen linç girişimine isyan eden Karadağlı, Nihal Yalçın'ın şehitler, HDP ve Selahattin Demirtaş ile ilgili paylaşımlarına tepki gösterdi.

58’inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Zuhal' filmindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Nihal Yalçın'ın konuşmasını uzatınca ödülü verecek olan Tamer Karadağlı saatine bakmaya başladı. Yalçın'ın konuşmasına devam ettiği sırada Karadağlı, ünlü oyuncuya ödülünü uzattı. Bunun üzerine Yalçın ise "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Günlerdir konuşulan olayla ilgili olarak Magazin Noteri programına canlı bağlanan Tamer Karadağlı kendisi hakkında yürütülen linç girişimine isyan ederken, Nihal Yalçın'ın şehitler, HDP ve Selahattin Demirtaş ile iligli paylaşımlarına tepki gösterdi.

Programda açıklamalarda bulunan Tamer Karadağlı şunları söyledi:

"Kürt kökenli olmak başka. Ben PKK'ya karşıyım arkadaş. Şimdi bu hanımefendiye de sormak lazım o zaman. Çünkü bir Youtube videosunda açık açık söylüyor ya 'Son bir tweet atacak olsam Selahattin Demirtaş'a özgürlük derim.' E güzel Selahattin Demirtaş ne diyor? 'Biz Abdullah öcalan'ın heykelini dikeceğiz' diyor. Yani bunu mu benimsiyor hanımefendi? Sormak gerekmiyor mu bunu ona?Bana sorduğun zaman ben PKK'yı terör örgütü olarak kabul ediyorum. Abdullah Öcalan'ı da terörist başı olarak görüyorum. Türk askerine, Türk polisine, Türk öğretmenine kurşun sıkan herkesin de karşısında duruyorum. Benim tavrım belli ben milliyetçi bir adamım. Tweetinde 'Bu şehit ünvanından ne zaman vazgeçeceksiniz?' Yani Türk askerine şehit ünvanı verilmesinden mi bahsediyor? Vazgeçeceksiniz derken kimi kast ediyor? Burada oturup düşünüyorsun o zaman. Pervin Buldan sahip çıkıyor. Bir grup sahip çıkmış vaziyette ve koordineli hareket edip karşılarına kim çıkarsa vuruyorlar, itibarsızlaştırıyorlar. 'Kadın düşmanı, vs. Yanlarında da hemen bazı sanatçılar şakşakçılık yapmaya başlıyor aradan ben de nemalanırım diye. Şaka mı yapıyorsunuz ya? Benim onurumla, şerefimle oynayacaksınız ben de boynumu eğip duracak mıyım? Ben Türk Milliyetçisiyim arkadaş! Bu ülkenin bayrağına, askerine, polisine sahip çıkan bir adamım ben."

Tamer Karadağlı'dan sosyal medyadaki linç girişimine tepki: Ben Türk milliyetçisiyim arkadaş ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı nihal yalçın Altın Portakal Film Festivali ödül gecesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.