Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ilgili eleştirilere tepki gösterdi

Son olarak Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde 25 yaşındaki sevgilisi Iraz Yıldız'la birlikte boy gösteren 54 yaşındaki oyuncu Tamer Karadağlı, sevgilisiyle aralarındaki yaş farkını eleştirenlere yanıt verdi.

Bu yıl 58’incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne katılan oyuncu Tamer Karadağlı, törene kendisinden 30 yaş küçük piyanist sevgilisi Iraz Yıldız ile birlikte katılmış ve ikilinin arasındaki yaş farkı eleştirilmişti. '25 yaşında biriyle beraber olmanın tartışılacak bir yanı yok.' diyen ünlü oyuncu konu ile ilgili Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a samimi açıklamalarda bulundu.


Tamer Karadağlı

İşte Karadağlı'nın açıklamalarından satır başları...

Bu yaşıma geldikten sonra kimseden ne izin alırım ne de kimseye hesap veririm. Sonuçta kanun dışı ya da çok kötü bir şey yapmıyorum. Ben nasıl ki insanların özel hayatıyla ilgili yorum yapmıyorsam, başkalarının da benim özel hayatımla ilgili yorum yapma hakkı yok. 25 yaşında biriyle beraber olmanın tartışılacak bir yanı yok. Sonuçta,

 Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ilgili eleştirilere tepki gösterdi


'O YAŞTA İNSANLAR BÜYÜK ŞİRKETLERDE YÖNETİCİLİK YAPIYOR'

25 küçük bir yaş da değil, o yaşta insanlar büyük şirketlerde yöneticilik yapıyor. Bunun sorgulanacak bir şeyi yok, kimseyi de ilgilendirmez. Büyüyoruz, yaşımız ilerledikçe bazı şeyleri daha farklı değerlendirmeye başlıyoruz. Gençken kendimizi anlatmak için büyük çaba sarf ederken artık çok da umursamıyorum.


'HAKKIMDA ÇIKAN HABERLERİ ESKİSİ GİBİ UMURSAMIYORUM'

Gazetecilerin her yazdığına cevap vermek zorunda değilim, çoğu zaman da vermiyorum zaten. Ancak çok incitici olduğu zaman açıklama yapıyorum. Karşınızdaki kişi sizi sevmiyorsa ya da önyargısı varsa ne yaparsanız yapın onun size bakışını değiştiremiyorsunuz. O yüzden de umursamıyorum eskisi gibi hakkımda çıkan haberleri de, yazılanları da.

Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ilgili eleştirilere tepki gösterdi


Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum. 'Haluk' karakterini oynadığım için insanlar beni evlilik kurumuna çok yakıştırıyor ama 'Haluk' da dizinin sonunda boşanmıştı.

 

Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ilgili eleştirilere tepki gösterdi ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı ıraz yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.