Tam kapanmada denize girdiler! Polisi görünce yarı çıplak kaçtılar

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle alınan kısıtlama kararlarını ihlal ederek İstanbul Sarıyer'de denize giren bir grup vatandaş, denetim yapan polisleri görünce kıyafetlerini giyinemeden yarı çıplak halde kaçıştılar.

Türkiye geneli koronavirüs pandemisi nedeniyle 17 Mayıs Pazartesi günü 05:00'da bitecek olan tam kapanma sürecinde polis ekiplerinin denetimleri devam ederken İstanbul Sarıyer'den ilginç görüntüler geldi.

SAHİL HATTI BOYUNCA VATANDAŞLAR UYARILDI

Sarıyer İstinye Polis Merkezi ekipleri tarafından Ramazan Bayramı’nın ilk günü yapılan denetimlerde, sahil hattı boyunca dışarıda olan vatandaşlar tek tek uyarılarak görev belgelerine bakıldı.

Tam kapanmada denize girdiler! Polisi görünce yarı çıplak kaçtılar

POLİSİ GÖRÜNCE GİYİNEMEDEN KAÇTILAR

Öte yandan denetimlerini sürdüren polis ekipleri, bir grup vatandaşın denize girdiğini fark etti. Polis ekipleri denize girenlere doğru ilerlerken polisi gören vatandaşlar kıyafetlerini giyinmeden kaçmaya başladı. Ceza yazılmasından kurtulmak isteyen vatandaşlar, hızla denizden çıkıp kaçarken ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Tam kapanmada denize girdiler! Polisi görünce yarı çıplak kaçtılar ile ilgili etiketler Sarıyer Deniz polis tam kapanma kısıtlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.