Tam kapanmada BİM, A101, ŞOK marketler açık mı? Marketler saat kaça kadar açık?

Tam kapanma sürecinde BİM, A101, ŞOK marketler açık mı sorusunun cevabını vatandaşlar merak ediyor. 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan tam kapanmada marketler saat kaça kadar açık sorusunun cevabı burada.

29 Nisan’da başlayan tam kapanma döneminde marketlerin son durumu vatandaşlar tarafından merak edildi. 17 gün kesintisiz olarak devam edecek olan sokağa çıkma yasağı kısıtlaması 17 Mayıs Pazartesi sabahında devam edecek. Peki bu süreç içerisinde tam kapanmada BİM, A101, ŞOK marketler açık olacak mı?

BİM, A101, ŞOK MARKETLER AÇIK MI?

Son gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında marketler durumu da belli oldu. 29 Nisan 19.00'dan 17 Mayıs 05.00'a kadar sürecek tam kapanma için yeniden düzenlemeye gidilen market çalışma saatleri vatandaşlar tarafından merak edildi.

Tam kapanmada BİM, A101, ŞOK marketler açık mı? Marketler saat kaça kadar açık?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe- Cuma- Cumartesi günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Pazar günleri ise marketler kapalı olacak.

MARKETLER SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

BİM, A101, ŞOK marketler hafta içi her gün ve Cumartesi günleri saat 17.00’da kadar açık, Pazar günleri ise tamamen kapalı olacaktır.

Tam kapanmada BİM, A101, ŞOK marketler açık mı? Marketler saat kaça kadar açık? ile ilgili etiketler BİM A101 marketler şok tam kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.