Tam kapanma sürerken 'pes' dedirten görüntüler

Türkiy'de tam kapanma sürerken ortaya çıkan parti görüntüler 'pes' dedirtti. Kapanmayı evde geçirmek yerine otellere akın edenlerin yaptıkları partinin görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüldü.

Antalya'da artan vaka sayılarına rağmen kural tanımayan eğlenceler hız kesmiyor. Bu kez de Manavgat’ta bir otelde çekilen korona partisi görüntüleri 'pes' dedirtti.

Tam kapanma sürerken 'pes' dedirten görüntüler

Haftalık vaka tablosunda çok yüksek riskli iller arasında yer alan Antalya’da pandemi kuralları hiçe sayılmaya devam ediliyor. Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlenen eğlence, kural tanınmazlığın belgesi olarak kayıtlara geçti.

Tam kapanma sürerken 'pes' dedirten görüntüler - Resim : 2

Pandemi döneminin olmazsa olmazı sosyal mesafe ve maske kuralının hiçe sayıldığı eğlencede otel müşterisi oldukları öğrenilen yüzlerce kişi, müzik eşliğinde eğlenip o anları cep telefonları ile görüntüledi.

Tam kapanma sürerken 'pes' dedirten görüntüler - Resim : 3

Yaşananlar orada bulunan katılımcılar tarafından kayıt altına alıp sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Görüntülerde otel çalışanlarının maske takarak servis yaptıkları görülürken, eğlenceye katılanların sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe saydığı görülüyor.

Tam kapanma sürerken 'pes' dedirten görüntüler ile ilgili etiketler otel Parti Antalya Manavgat koroavirüs sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.