Tam kapanma destek paketi verilecek mi? 18 günlük tam kapanmada kimler, hangi sektörler destek paketi alabilir?

Tam kapanmada verilecek destek paketleri hakkında vatandaşların yoğun araştırmaları başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası tam kapanma kararını açıkladı. 29 Nisan 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında Türkiye tam kapanmaya gidecek. Peki 18 günlük tam kapanmada destek paketi verilecek mi? Hangi sektörler tam kapanma destek paketinden yararlanabilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam 3 saat süren kabine toplantısı sonrası kararı açıkladı: Türkiye 18 günlük tam kapanmaya girecek. 29 Nisan Perşembe akşamı başlayacak tam kapanma 17 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. Eğitimden gıdaya, ulaşımdan imalat ve kamu sektörüne kadar birçok sektörü etkileyecek olan tam kapanmada verilecek destek paketleri de araştırılmaya başlandı.

Peki tam kapanma destek paketi verilecek mi?

Türkiye'de uygulanacak tam kapanma Ramazan Bayramı'nın son gününe kadar sürecek. Restoran ve lokantaların sadece paket servise devam edeceği, imalat sektörünün ise tamamen kapanacağı günlerde verilecek destek paketleri ve devlet destekleri de vatandaşların radarında. Kira desteği, kısa çalışma ödeneği gibi koronavirüs döneminde devletin vatandaşlara sağladığı destek paketleri sürecek mi?

Tam kapanma kararına muhalefetten ilk açıklamalar: Vatandaşa destek paketi  nerede? - Son dakika haberleri

Daha önce verilen koronavirüs destek paketleri neler?

Türkiye'de koronavirüsle mücadele kapsamında devletin verdiği destek paketleri arasında kısa çalışma ödeneği, kira desteği, vergi borçlarını yapılandırma gibi paketler mevcuttu. Ancak tam kapanma döneminde vatandaşlara, iş yerlerine verilecek tam kapanma destek paketleri hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kabine Toplantısı bugün: Tam kapanma kararı çıkar mı?

Tüm vatandaşların merakla beklediği tam kapanma destek paketleri açıklandığı anda haberimizde yerini alacaktır.

 

 

Tam kapanma destek paketi verilecek mi? 18 günlük tam kapanmada kimler, hangi sektörler destek paketi alabilir? ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs tam kapanma destek paketi kira desteği kısa çalışma ödeneği tam kapanma devlet desteği kira yardımı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.