Tam kapanma 1100 TL sosyal yardım parası ne zaman yatacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan ve tam kapanma döneminde 1100 TL destek ne zaman yatacak sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İhtiyaç sahibi ailelere verilecek olan 1100 TL sosyal yardım parası gündemde.

1100 TL sosyal yardım ödemesi için geri sayım devam ediyor. Milyonlarca vatandaşlar tam kapanma döneminde 1100 TL nakdi yardıma kilitlenirken daha öncesinde e-Devlet üzerinden başvurmuş ve ihtiyaç sahibi olduğu SYDV'ler tarafından onaylanmış ailelerin alacağı yardıma oldukça az bir süre kaldı.

2 milyonu aşkın haneye 1100 lira 'Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı' ödemesi yapılacağı Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanmıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, tam kapanma dönemi için ihtiyaç sahibi 2 milyonu aşkın haneye, 1100 lira tutarında Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı ödemesi gerçekleştirileceğini söylemesinin ardından vatandaşlar bu anı beklemeye başladı.

Tam kapanma 1100 TL sosyal yardım parası ne zaman yatacak?

1100 TL DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bakanlık tarafından verilecek olan 1100 TL sosyal yardım destek ödemelerinin daha önce e-Devlet başvurularında banka hesap bilgisi bulunan kişilerin banka hesaplarına, başvurularında banka hesap bilgisi bulunmayanların ise PTT kartlarına yapılacağı ifade edildi. Hem banka hesap bilgisi bulunmayan, hem de PTT kart kullanmayan kişilerin ise destek ödemeleri, Ramazan Bayramı'na kadar konutlarına elden teslim edilecek.

Bakanlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarınca destek olunan diğer hanelere desteğin devamı için ayrıca 183 milyon lira ilave kaynak aktarımında bulunacak.

Tam kapanma 1100 TL sosyal yardım parası ne zaman yatacak? ile ilgili etiketler sosyal yardım parası tam kapanma 1100 tl
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.