Tam Kafadan filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiş?

14 Ağustos FOX TV yayın akışında yer alan Tam Kafadan adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Tam Kafadan hangi kanalda? Tam Kafadan oyuncuları kimlerdir?

14 Ağustos FOX TV yayın akışında yer alan Tam Kafadan adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Tam Kafadan bu akşam 00.15'te FOX'da.

TAM KAFADAN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Mali sorunlarla başı dertte olan Şenol Başkan, kentsel dönüşüm nedeniyle espor kulübünü ve internet kafesini kaybeder. Yaşananları oyuncularına çaktırmak istemeyen Şenol Başkan, geçen yılki büyük turnuvayı kazanan Zula'nın mobil versiyonunun çıkmasından yola çıkarak bir karavan alır ve takımına "mobil oyun konseptine" geçtiklerini söyler. Mahallelerinde bulunan top sahasına çektiği karavanı kulübün yeni merkezi olarak açıklayan Şenol Başkan, takımını da antremanları burada yaptırmaya zorlar. Turnuvaya hazırlanması için kamp yapması gereken takım, karavanda gereken ortamı sağlayamayınca dağılma aşamasına gelir. Şenol Başkan, takımını dağılmaktan kurtarmak için vakit kaybetmeden harekete geçmek zorundadır.

TAM KAFADAN FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Oğuz Öztürk, Celal Öztürk

Oyuncular: Ali Biçim, Mesut Can Tomay, Efekan Can

Tür: Komedi

Tam Kafadan filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiş? ile ilgili etiketler Fox TV Tam Kafadan filmi konusu nedir oyuncuları kimdir yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.