Tam fünye ateşlenirken ortaya çıktı!

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali önünde duran şüpheli valiz için bomba imha ekipleri tarafından başlatılan fünyeyle kontrollü patlatma işlemi, valizin sahibinin gelmesi üzerine durduruldu.

Atatürk Havalimanı'nın dış hatlar gidiş terminali çıkışında sahipsiz bir valiz bulunması üzerine durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak trafiği durdurdu.

Bomba imha uzmanları olay yerine geldi. Uzmanların fünyeyle kontrollü olarak patlatmaya hazırlandığı sırada yabancı uyruklu bir yolcu valizin kendisine ait olduğunu belirterek, elindeki anahtarı polislere gösterdi.

Bir süre görevlilerle konuşan yolcu, daha sonra valizin yanına gelerek, elindeki anahtarla valizi açtı. Kıyafetini değiştirmek üzere kısa bir süre terminale girdiğini söyleyen yolcunun valizinden bazı kişisel eşyalar çıktı.

Bu sırada diğer yolcuların çekilen şeridin arkasından valizin açılma anını dikkatli bir şekilde takip ettiği görüldü.

Ekipler, daha sonra trafik akışını yeniden başlattı.

Tam fünye ateşlenirken ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Atatürk Havalimanı bomba alarmı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.