Tam bir yıl önce hayatını kaybetmişti! Caner Çalışır'ı yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen yakın arkadaşları anmadı

Bir yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu 31 yaşında hayata veda eden ünlü sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır'a büyük vefasızlık... Cenaze töreninde sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan arkadaşları, ölümünün birinci yılında Çalışır'ı çabuk unuttu.

2016 yılında çoklu organ yetmezliği sebebiyle yoğun bakıma alınan ünlü fenomen ve DJ Caner Çalışır, 10 Haziran 2020'de sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Genç yaşta hayatını kaybeden fenomenin ölümü sevenlerini yasa boğmuştu.

Caner Çalışır

YAKIN DOSTLARI ÇABUK UNUTTU...


Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ünlü fenomen Caner Çalışır, vefatının birinci yıldönümünde yakın çevresi ve sevenleri tarafından anıldı. Çalışır için sevenleri sosyal medyada mesajlar ve fotoğraflar paylaştı. Ancak Çalışır'ı yakın dostları çok çabuk unuttu. Çalışır'ın profilinde hala birlikte fotoğrafları yer alan ünlü arkadaşları, fenomenin ölüm yıldönümünde sosyal medya hesaplarından tek bir kare bile paylaşmadı ve vefasızlıklarını adeta gözler önüne serdi.

Caner Çalışır

Selin Ciğerci, Kerimcan Durmaz, Cemal Can Canseven ve Danla Bilic gibi ünlü isimlerin yakın dostları Caner Çalışır'ı ölüm yıldönümünde anmadıkları görüldü. Sosyal medyada vefasızlık yorumları yapıldı.

Caner Çalışır

VEFASIZLIK YORUMLARI YAPILDI

Çalışır ile ilgili olarak sosyal medyada “Caner öldüğüyle kaldı”, “arkadaşlıkları cenaze törenine kadardı”, "Vefasızlık bu olsa gerek" şeklinde yorumlar yazıldı.

Caner Çalışır


CENAZE TÖRENİNDEN CANLI YAYIN YAPMIŞLARDI

Başakşehir’de bulunan Yeni Kayabaşı Mezarlığı’nda toprağa verilen Caner Çalışır'ın cenazesinde görenleri şoke eden bir olay yaşanmıştı. Çalışır'ın cenaze törenine katılan arkadaşları sosyal medya üzerinden anbean canlı yayın yapmış, Instagram hesaplarından hikaye ve fotoğraf paylaşımında bulunmuşlardı. Bu durum Çalışır'ın ailesi tarafından ve sosyal medyada büyük tepki çekti.

Caner Çalışır

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ İDDİASI

31 yaşında hayatını kaybeden Çalışır'ın kimsesizler mezarlığına defnedildiği iddiası o dönem magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın ablası Pınar'ın cenazenin Kayabaşı'nda kimsesizlerin olduğu bir mezarlığa defnetmek istediğini buna karşı çıktıklarını Selin Ciğerci ile birlikte başka bir mezar aldıklarını fakat ikna edemediklerini söyleyerek bu açıklamalarda bulunmuştu; ''Ben hastaneye gittiğimde Hakan Kakız ve Selin Ciğerci vardı. Selin ağlayarak 'senin tanıdığın vardır mezarlık işini halledelim' dedi. Tanıdıklarım koronadan sebep çok dolu dedi. Ben de arkadaşıma güzel bir mezarlık aldım. Selin de ortak oldu. Ancak ablası oraya gömülmesini istemedi. Kayabaşı diye bir yer varmış yeni açılan mezarlık ısrarla oraya gömülmesini istediler. Sonradan öğrendim ki orası çok yeni açılmış. Koronadan vefat eden, yoksul ve kimsesiz kişileri oraya defnediyorlarmış. Cenazeye aileden bir tek dayısı ve kuzeni katıldı. Vefatından önce çok kilo almış. Elinde oksijen maskesiyle geziyormuş. Vefatından 2 saat önce 'canım yandı bir kavun verin' demiş ve kavunu yedikten kısa süre sonra fenalaşıp hayatını kaybetmiş"

Ailesinin cenazeye neden katılmadığı sorusu üzerine ise Övüç, 'Ablası Caner'in ölümünü kabullenemediği için cenazeye gelmedi' açıklamasını yapmıştı.


ÇALIŞIR'IN YAKIN ARKADAŞI SİNEM UMAŞ İSYAN ETMİŞTİ


Caner Çalışır'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından bir yazı paylaşan yakın arkadaşı Sinem Umaş, ailesinin cenazeye katılmaması ile ilgili şunları söylemişti; ''Ben dayanamıyorum artık, Caneri tanımayan bile mezarına gelip çocuğun ölümünden bile prim yaptı şimdi de hepsi sanki birşeyler biliyormuş gibi boş boş konuşuyor sağa sola. 2 gündür gözüme uyku girmedi yazmasam arkadaşlığıma ihanet etmiş olucam. Sözüm sana Pınar! Şimdi nasıl vicdanın rahat uyuyorsun bilmiyorum biz senin yüzünden arkadaşımızı o mezarlığına öksüz gibi gömdük! Ne annesini getirdin ne kendin gelip kardeşinle vedalaştın! Ne de bize izin verdin bir cenaze töreni yapalım güzel bir mezarlığa gömelim. 1 milyon takipçisi vardı senin kardeşinin cenazesine gelmek isteyen binlerce seveni olacaktı son yolculuğuna çiçeklerle uğurlayacaktık! Parasını biz öderiz dedik onu da bırakmadın! Şimdi de kalkmış yattığı yerin ne önemi var diyebiliyorsun nasıl bir kalp seninki? Bu çocuk bunu mu haketti ? Bankada parası var evini de aldı şimdi o paraları hangi vicdanla yiceksin sen! Bir abla kardeşine bunu nasıl yapar? Çok gücüme gitti. Sağımızda solumuzda dip dibe başka mezarlara basmamak için zor ayakta durup ona veda etmeye çalıştık! Belediyeye haber verip kardeşini belediyenin verdiği mezarlığına minnacık bi çukura toplu dua ile gömdürdün! Kimsesiz miydi bu çocuk binlerce seveni vardı! Herkes ona veda etmek isterdi Caner son yolculuğunda mutlu olurdu.. gelip kardeşine veda bile etmedin sen garip gibi öksüz gibi gömüldü nasıl canım acıyo nasıl üzgünüm bir abla bunu nasıl yapar. Evinde Yasin okutalım helva yapalım dedik ona bile izin vermedin alt komşusunda okuduk duasını! Hastahaneye gelip Canerin telefonunu ve cüzdanını istemişsin bi de! Sonra kocanı göndermişsin benim evde çocuklarım var cenazeye gelemem diye. Senelerdir ilmek ilmek işleyerek kalplerini kazandığı sevenlerine özür borçlusun. En çokta kardeşine! Sana burdan sesleniyorum @pinarclsr O çocuğa güzel bir tören yapacağız tüm sevenlerini çağıracağız herkes orda onu rengarenk çiçeklerle son yolculuğuna uğurlayacak ancak öyle kaldırıcam bu paylaşımımı.''

 

 

 

 

 

Tam bir yıl önce hayatını kaybetmişti! Caner Çalışır'ı yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen yakın arkadaşları anmadı ile ilgili etiketler Fenomen Selin Ciğerci Danla Bilic Kerimcan Durmaz cenaze caner çalışır sosyal medya fenomeni Cemal Can Seven
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.