Tam bir gol düellosu... Portekiz'e büyük şok

Euro 2020'de F Grubu mücadelesinde Almanya ile Portekiz karşılaştı. Münih'te oynanan ve tam bir gol düellosuna dönüşen maçı 4-2'lik skorla kazanan taraf Almanya oldu.

EURO 2020 F Grubu’nda Allianz Arena’da Portekiz ile karşılaşan Almanya, geriye düştüğü maçı 4-2’lik skorla kazanarak gruptaki ilk galibiyetini almayı başardı.

İlk maçta Fransa’ya 1-0 yenilen Almanya, 15. dakikada Cristiano Ronaldo’nun attığı golle Portekiz karşısında da geriye düştü. Ancak 35. dakikada Ruben Dias’ın, 39. dakikada Raphael Guerreiro’nun kendi kalesine attığı gollerle Almanya soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarıya da gollerle başlayan Almanya, 51’de Kai Havertz ve 60’da Robin Gosens ile skoru 4-1 yaparken, 67. dakikada Diogo Jota’nın golü maçın skorunu 4-2 olarak belirledi.

Almanya bu galibiyetle 3 puana ulaşırken, ilk maçta Macaristan’ı yenen Portekiz’le puanını eşitlemiş oldu. Almanya, gruptaki son maçını 23 Haziran’da Macaristan ile oynayacak. Portekiz ise, aynı gün Fransa ile karşılaşacak.

 

Tam bir gol düellosu... Portekiz'e büyük şok ile ilgili etiketler Almanya Portekiz EURO 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.