Tam 4.7 tondu! Hepsini vatandaşa yedireceklerdi

Siirt'te gıda denetimi yapan ekipler, bir işletmede son kullanma tarihi geçmiş 4 ton 720 kilo tavuk eti ele geçirdi. İşletmeye 27 bin 306 TL ceza kesilirken, görevlilerin el koyduğu tavuk etleri bir çukurun içinde yakılarak imha edildi.

Siirt'te bir işletme son kullanma tarihi geçmiş tonlarca tavuk etini vatandaşlara yedirecekti. Alo 155 Polis İhbar Hattı'nı arayarak durumu bildirdi. 

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada ihbar üzerine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin adı geçen iş yerinde yaptığı denetimde son kullanma tarihi geçmiş tam 4 ton 720 kilo tavuk etine el konulduğu bildirdi.

Tam 4.7 tondu! Hepsini vatandaşa yedireceklerdi

Açıklamada, insan sağlığı için risk teşkil eden ürünlerin ekiplerin nezaretinde imha edildiği ve işletmeye 27 bin 306 TL para cezası kesildiği kaydedildi.

Tam 4.7 tondu! Hepsini vatandaşa yedireceklerdi - Resim : 2

Tam 4.7 tondu! Hepsini vatandaşa yedireceklerdi ile ilgili etiketler Tavuk Siirt Tarım ve Orman Bakanlığı polis siirt valiliği ihbar hattı Alo 155

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.