Talisca'ya yeni isim önerisi!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Talisca'nın ay-yıldızlı takıma alınması durumunda oluşabilecek sıkıntılardan bahseden Fuat Akdağ, aynı zamanda Talisca'ya yeni isim önerisinde bulundu.

Mehmet Demirkol, gazeteci Levent Tüzemen'in Talisca'nın Türk Milli Takımı'na alınması yönündeki çağrısıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Demirkol, yabancı sınırından şikayet ederken Milli Takım'a Türk futbolcunun giremez hale gelebileceğini söyledi.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un açıklamaları şöyle;

"FERNANDAO 'BENİ DE OYNATIN' DER"

"Özel bir kanunla Talisca’yı Türk yaptın, milli takımda oynattın. Yarın başka birisi gelir, mesela Fernandao, 'beni de oynatın' der. Yabancı sınırlamasından şikayet ederken, milli takıma Türk futbolcu giremez hale gelir. Bir kişi gerçekten Türk olmak istiyorsa, başımın üstünde yeri var. Talisca, Türkiye’de yaşamak istiyor mu? Öncelik budur. Dışarıda vatandaşlık önce, sporculuk sonradır. Bizde tam tersi."

"GİULİANO'NUN LOBİ GÜCÜ OLABİLİR"

"Gol atınca Talisca’yı daha çok beğeniyorum, oyun devam ederken Giuliano’yu beğeniyorum. Giuliano’nun lobi gücü olabilir, bilmiyorum. Mesela Alex milli takıma giremedi."

TALİSCA'NIN YENİ İSMİ

Mehmet Demrikol: Talisca'yı Milli Takım'a aldın ne koydun adını?

Fuat Akdağ: Tacettin

Talisca'ya yeni isim önerisi! ile ilgili etiketler Talisca yeni isim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.