Talisca'ya büyük zam yolda!

Beşiktaş, bonservisini almak için uğraştığı Talisca'nın yıllık ücretine de büyük zam getirecek.. Talisca'nın yeni mukaveleyle birlikte en az 2,5 milyon euro kazanacağı öne sürüldü.

Anderson Talisca'nın satın alma opsiyonunu kullanmak isteyen Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın yıllık ücretinde de artışa gidiyor.

Milliyet'in haberine göre siyah-beyazlı kulüp, 31 Mayıs'a kadar satın alma opsiyonu geçerli olan Talisca için bu tarihe kadar 21 milyon euro'yu ödeyerek oyuncunun bonservisini almayı planlıyor.

Talisca için mali şartları zorlayan kulüp, öncelikli olarak oyuncuyu takımda tutmak adına ikna etmeye çalışıyor. Yöneticiler, Beşiktaş'ta kalmayı kabul etmesi durumunda Talisca'ya yeni bir teklif sunacak.

1 MİLYON EURO ZAM

Mevcut sözleşmesinde yıllık 1,5 milyon euro kazanan Talisca'nın yeni mukaveleyle birlikte en az 2,5 milyon euro kazanacağı öne sürüldü.

Anderson Talisca, Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif gelmemesi durumunda Beşiktaş'ta kalmaya sıcak bakıyor.

Talisca'ya büyük zam yolda! ile ilgili etiketler Beşiktaş Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.