Talisca ve Aboubakar Beşiktaşlılarla resmen dalga geçti! Meğer buluşma yeri farklıymış!

Aboubakar Beşiktaş'a veda etti. Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'a transfer olan Vincent Aboubakar'a büyük tepki var. Beşiktaşlı taraftarlar bu ayrılığa tepkilerini sosyal medyada dile getirdi. Beşiktaşlı eski futbolcu Anderson Talisca'nın Aboubakar'lı paylaşımı ise olay oldu.

Suudi takımlarından El Nassr, Vincen Aboubakar transferini resmen açıkladı. Beşiktaş'ın teklifini reddederek yıllık 6 milyon euro'ya Katar'a giden Aboubakar, Süper Lig'de son 10 maçta sakatlığını öne sürerek oynamamıştı. Böylece de sözleşmesindeki "30 maç oynarsa sözleşme uzar" maddesini de işletmemiş oldu.

Anderson Talisca'nın da daha önceden transfer olduğu Al Nassr'ın, Vincent Aboubakar'a transfer ücreti olarak yıllık 6 milyondan 3 senelik 18 milyon euro ödeyeceği iddia ediliyor.

Aboubakar, 2020-2021 sezonunda Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta 26 maçta forma giyip, 15 gol atmıştı.

TALİSCA'NIN PAYLAŞIMI MEĞER BAŞKAYMIŞ!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca'nın geçtiğimiz aralık ayında Instagram'dan yaptığı Aboubakar'lı "Yakında birlikteyiz" paylaşımı o günlerde çok konuşulmuştu. Fakat tam tersi bir durum söz konusu oldu ve ikili Suudi Arabistan devi Al Nassr'da buluştu.

Talisca ve Aboubakar Beşiktaşlılarla resmen dalga geçti! Meğer buluşma yeri farklıymış!

Bu ayrıntı sonrası Beşiktaşlı taraftarlar çılgına döndü. Talisca'nın Beşiktaş'a transfer olmasını beklerken geçtiğimiz sezonnun en formda golcülerinden Vincent Aboubakar'dan olan Beşiktaş taraftarı ise sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

 

Talisca ve Aboubakar Beşiktaşlılarla resmen dalga geçti! Meğer buluşma yeri farklıymış! ile ilgili etiketler Beşiktaş Talisca Aboubakar al nasst
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.