Talisca sarı kart gördü mü?

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği maçta Talisca'nın attığı golden sonra sarı kart görüp görmediği tartışma konusu oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek zirveye tutunduğu maçta Talisca'nın attığı golden sonra sarı kart görüp görmediği tartışma konusu oldu.

Gençlerbirliği filelerine bıraktığı golün ardından korner bayrağına vuran Talisca'nın yanına koşan hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nun Talisca'ya sarı kart gösterdiği yayıncı kuruluş spikeri tarafından dile getirildi. Yayıncı kuruluş spikerini Beşiktaş'ın resmi twitter hesabı da destekledi ancak TFF'nin maç raporlarında Brezilyalı futbolcuya sarı kart gösterilmediği ve fotoğraflar dikkatlice incelendiği zaman da hakemin, Brezilyalı futbolcuyu uyardığı görüldü.

T4APj_1520856686_9834

MHK'YE GÖRE KART GÖRMESİ YANLIŞ OLURDU

Bu arada MHK talimatlarına göre Talisca'nın korner direğine vurmasının sarı kart gerektirmediği ancak korner direğinin yerinden çıkartılması halinde bu fiilin karşılığının sarı kart olduğu belirtildi.

kHBzx_1520856694_9229

Talisca sarı kart gördü mü? ile ilgili etiketler Beşiktaş Talisca sarı kart
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.