Talisca ilk maçında 3 gol birden attı!

Beşiktaş'tan ayrılan ve Çin'e transfer olan Brezilyalı yıldız Talisca, yeni takımıyla çıktığı ilk maçında 3 gol birden attı.

Çin Süper Ligi'nin 12. haftasında Anderson Talisca'nın formasını giydiği Guangzhou Evergrande, Guizhou Zhicheng'i konuk etti. Ev sahibi ekip Lin Gao'nun 8. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti.

Takımıyla ilk lig maçına çıkan Talisca, 29. dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda kafayla topu ağlarla buluşturdu ve dumunu 2-0 yaptı. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

Anderson Talisca, 62. dakikada cezayayı üzerinden şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 3-0 öne geçirdi.

78'de bir kez daha sahneye çıkan Talisca, kendisinin 3 takımının 4. golünü attı ve ligdeki ilk resmi maçında galibiyette başrol oynadı.

3 maç sonra galip gelen Guangzhou Evergrande, puanını 21'e çıkardı ve 4. sıraya yükseldi.

Ligin son sırasındaki Guizhou Zhicheng'in 3 puan hasreti 8 maça çıktı ve Zhicheng 4 puanla 16 takımlı ligde son sırada kaldı.

Talisca ilk maçında 3 gol birden attı! ile ilgili etiketler Çin Beşiktaş Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.