Talisca Beşiktaş'a erken veda ediyor!

Manchester United menajeri Jose Mourinho, Beşiktaşlı Anderson Talisca'nın sözleşme fesih bedeli olan 24 milyon Euro'yu ödemeye hazır.

Beşiktaş taraftarının bonservisinin alınması için kampanya başlattığı Anderson Talisca'yı Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho'nun istediği belirtildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; iki yıldır Mourinho'nun takibinde olduğu belirtilen Brezilyalı futbolcu için Manchester United yetkilileri, oyuncunun 24 milyon Euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduklarını Portekiz kulübüne bildirdi.

Beşiktaş Kulübü her ne kadar 1+1 yıllık sözleşme imzalamış olsa da, futbolcunun transferinde son söz Benfica yönetiminde.

"TÜRKİYE'DE KALMAYI ÇOK İSTERİM"

Talisca'nın transferiyle ilgili olarak yakın çevresine, "Türkiye'de çok mutluyum. Burada hiçbir problemim yok. Gelecek sezon da kalmayı elbetteki çok isterim ama bunun şartları belli. Beni isteyen kulübün öncelikle Benfica ile anlaşması gerekiyor. Transferimde son sözü onlar söyleyecek" dediği belirtildi.

Jose Mourinho'nun Chelsea'de çalıştığı dönemde Talisca için şu açıklamayı yapmıştı: Onun için çalışma izni almak mümkün olsaydı, Premier Lig'de dev bir kulüp için oynayabilirdi.

Beşiktaş, 1 yıllığına renklerine bağladığı Talisca'nın kira bedeli olarak Benfica'ya 2 milyon euro ödemişti. Brezilyalı futbolcu, sakatlık nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalmasına rağmen Beşiktaş formasıyla 24 resmi maça çıktı ve 9 gol atıp, 5 asist yaptı.

Talisca Beşiktaş'a erken veda ediyor! ile ilgili etiketler Manchester United Beşiktaş mourinho Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.