Talisca ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Talisca için bir başka iddia da İspanya’dan geldi.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında olan Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Anderson Talisca ile ilgili transfer iddiaları sürüyor.

Habertürk'ün haberine göre; Anderson Talisca için La Liga ekiplerinden Valencia'nın devreye girdiği ve Jorge Mendes ile olan bağlantılarını kullanarak bu transferi bitirmek istediği kaydedildi. Sezon başında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken İspanyol Kulübü Valencia, Anderson Talisca'yı gündemine aldı. La Liga'da bu sezonu ilk 4 içerisinde tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ne gitmek isteyen güney İspanya temsilcisi, Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusuyla ilgileniyor.
İspanyol AS Gazetesi'nin haberine göre; 24 yaşındaki oyuncunun temsilcisi Jorge Mendes'in hem Valencia hem de Benfica ile iyi ilişkilere sahip olması nedeniyle bu durum transferi kolaylaştıran bir etken olabilir. Inter, Wolverhampton ve Çin ekiplerinin ardından Valencia'nın da devreye girmesiyle Beşiktaş'ın Talisca transferinde işinin zora girdiği belirtildi. Oyuncunun tüm haklarını elinde bulunduran Benfica, yeni sözleşmeye 21 milyon Euro satış maddesi koymuştu.

Benfica'ya yakın kaynaklar ise bu rakamın 25 milyon Euro'ya kadar çıktığını söylüyor. Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu, bu sezon toplamda 39 maçta forma giydi. Anderson Talisca, bu maçlarda 17 kez gol sevinci yaşarken 4 kez de asist yaptı. 32 maçta ilk 11’de başlayan Anderson Talisca, 2867 dakika sahada kaldı. Anderson Talisca son olarak Tite tarafından Brezilya Milli Takımı'na davet edilmişti. Talisca'nın Beşiktaş ile olan kiralık sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Eğer Beşiktaş kendinde bulunan opsiyon hakkını kullanmazsa; Anderson Talisca, Benfica'ya geri dönecek.

Talisca ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Beşiktaş Valencia Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.