Talisca açıkladı: Manchester United benimle ilgileniyor

Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan Talisca, kendisi ile ilgilendiği söylenen Manchester United hakkında açıklamalarda bulundu.

Bonservisi Benfica’da olan ve Beşiktaş’la 1 yıllık kiralık sözleşmesi bulunan Anderson Talisca, Manchester United ile ilgili açıklamalarda bulundu. Brezilya’nın Globoesporte kanalına konuşan Talisca, Jose Mourinho’nun kendisi ile uzun süredir ilgilendiğini doğruladı. Talisca, gelecek planları hakkında sorulan soruya “Bu konuda konuşamam. Ancak yalan da söylemeyeceğim. Böyle bir ihtimalin olması güzel. Bu transfer bana bağlı değil. Benfica ve menajerlerim süreci yürütüyor. Yakında bazı haberler olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Manchester United’da oynamanın her futbolcunun hayali olduğunun altını çizen Talisca, “Mourinho uzun süredir benimle ilgileniyor. Umarım bir çözüm bulunur” şeklinde konuştu.

Talisca açıkladı: Manchester United benimle ilgileniyor ile ilgili etiketler Beşiktaş Manchester United Transfer Talisca mourinho
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.