"Talimat vermesi kolay, gelin siz yapın!"

TSK'nın yurt içinde ve yurt dışında başarıyla sürdürdüğü operasyonların teröristleri nasıl zor durumda bıraktığı talimatlarına yansıdı.

Saklandıkları inlerde terör örgütü mensuplarının durumundan bihaber olan elebaşıların; tim komutanlarının acemice hata yaptıkları, emirlerini dinletemedikleri, eylemleri iyi planlayamadıkları, kafalarının çalışmadığı eleştirisini getirerek bu yüzden genç teröristlerin önünün açılması yönünde adımlar atılması, örgütte artan firarların önüne geçmek için motivasyonu artırıcı konuşmalar ve faaliyetler yapılması, gerekirse sert tedbirler alınması ve infaz dâhil cezaların uygulanması şeklinde talimatlar verdikleri bilgisi alındı.

''KOLAYSA KENDİN YAP''

Güvenlik kaynakları tarafından terör örgütü mensuplarının ''Oturduğunuz yerden talimat vermesi kolay, gelin siz yapın da görelim.'' cevaplarıyla elebaşılara isyan ettikleri, örgüt içinde korku ve panikle beraber lojistik ihtiyaçların da zirveye ulaştığı belirtildi.

 

"Talimat vermesi kolay, gelin siz yapın!" ile ilgili etiketler terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.