Talihsizlikler peşini bırakmıyor... Hande Yener'in bacağı yandı

Geçtiğimiz ay ayak parmağını kıran ünlü popçuya nazar değdi. Önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen “Best Of Europe Awards” gecesine katılan ve Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ödülünü alan şarkıcı Hande Yener'in ayağının sargılı hali dikkat çekti. Konu ile ilgili açıklama yapan Yener, kedisinin çayı devirmesi sonucu ayağında ikinci derece yanık oluştuğunu söyledi.

Önceki akşam düzenlenen Best Of Europe Awards ödül töreninde, Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünün sahibi olan Hande Yener'in ayağının sargılı olması dikkat çekti.

Gece sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, ''Bir sakatlık yaşıyorum, yine bir kaza. Evde kedim çayı devirdi. Bir anda kendimi acilde buldum. İkinci derece yanık var maalesef. İz kalabilir dediler ama şimdilik sürekli pansumana gidiyorum. İlerleyen süreçte göreceğiz bakalım, ne olacak. Dün oldu. Bugün bir işlem daha yapıldı, deriyi soydular. O yüzden bugün yeniden olmuş gibi tekrar bir acı çektim. O yüzden de bu şekilde geldim'' açıklamasında bulundu.

Talihsizlikler peşini bırakmıyor... Hande Yener'in bacağı yandı


Nazara inandığını söyleyen Yener, ''Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi. Güzel sürprizler hazırlıyorum diyen şarkıcı, "Şimdi bir şey söylemeyeyim. Ben çok fazla ayakta kalamayacağım'' ifadelerini kullandı.

Talihsizlikler peşini bırakmıyor... Hande Yener'in bacağı yandı - Resim : 2

Geçtiğimiz ay ayak parmağı kırılan Hande Yener, 30 Ocak’ta tekerlekli sandalyeyle ödül törenine katılmıştı.

 

Talihsizlikler peşini bırakmıyor... Hande Yener'in bacağı yandı ile ilgili etiketler Hande Yener kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.