Talihsiz kaza! Tamer Karadağlı yanlışlıkla çarptığı aracın sahibini arıyor

Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Ankara'da da yoğun kar yağışı etkisini gösterdi. Şu sıralar Ankara'da olan Tamer Karadağlı ufak bir kaza atlattı. Ünlü oyuncu koltuğuna oturduğu aracın yoğun kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda hakimiyetini kaybederek kayması sonucu park halindeki bir araca çarptı. Karadağlı, çarptığı aracın sahibine ulaşmak için ise çareyi sosyal medyada aramakta buldu.

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle gönüllerde taht kuran 54 yaşındaki oyuncu Tamer Karadağlı, Ankara'da ufak bir kaza atlattı. Gün boyu yağan kar sonucunda Tamer Karadağlı da yolda zor anlar yaşadı.

Seyir halindeyken yolda kayarak aracıyla başka bir araca çarpan Karadağlı, çarptığı aracın sahibini bulamayınca önce not yazıp bıraktı. Daha sonra Karadağlı kağıdın rüzgardan uçması ihtimaline karşı sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulundu.


''ARACIN HASARI NEYSE KARŞILAMAYA HAZIRIM''

Yanlışlıkla çarptığı aracın plakasını veren ve sahibinin kendisine ulaşmasını isteyen Karadağlı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''Dün akşam Ankara kar cehennemi yaşadı. Ve bundan ben de nasibimi aldım. Ankara Şimşek sokağın üst tarafında 06 AFC 312 plakalı kırmızı Hyundai arabaya kayıp çarptım. Gerçi numaramı yazıp bıraktım ama o kağıt karda eriyip gitmiş olabilir. Benim arabama vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim. O yüzden bu arabanın sahibi ya da tanıyan biri kendisine iletirse sevinirim. Hasarı neyse karşılamaya hazırım..''

Talihsiz kaza! Tamer Karadağlı yanlışlıkla çarptığı aracın sahibini arıyor

Tamer Karadağlı'nın bu paylaşımına takipçileri 'geçmiş olsun' şeklinde yorumda bulunurken, Çocuklar Duymasın dizisindeki partneri Pınar Altuğ'un ''Geçmis olsun canım. Sana yakışanı yapmışsın'' şeklindeki yorumu dikkatlerden kaçmadı.

Talihsiz kaza! Tamer Karadağlı yanlışlıkla çarptığı aracın sahibini arıyor ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Çocuklar Duymasın Ankara kaza Trafik kazası kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.