Talihsiz kaza! Mine Tugay sevenlerini endişelendirdi

Medcezir dizisinde calandırdığı Ender Serez karakteri ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği Bahar karakteriyle hafızlara kazınan 44 yaşındaki güzel oyuncu Mine Tugay talihsiz bir kaza geçirdi. Bisikletten düşen Tugay, kolu sargılı haliyle sevenlerini korkuttu.

Gülbeyaz, Aliye, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Medcezir, Çilek Kokusu, Paramparça, Zalim İstanbul, Gülümse Kaderine gibi yapımlarda rol alan oyuncu Mine Tugay kaza geçirdi. Güzel oyuncu, Instagram hesabından kolu sargılı şekilde yaptığı paylaşımıyla sevenlerini korkuttu.

Talihsiz kaza! Mine Tugay sevenlerini endişelendirdi

 BİSİKLETTEN DÜŞTÜ

Son olarak Gülümse Kaderine dizisi ile ekranlarda boy gösteren 44 yaşındaki oyuncu Mine Tugay, bisiklet kazası geçirdi. Başına gelen talihsiz olayı takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen Tugay, bisiklet kullanırken kask takmaları konusunda da takipçilerini uyardı. Kolu sargılı halini sosyal medyadan paylaşan Tugay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bu da böyle bir anı oldu. Sakın kasksız bisiklet kullanmayın. O kask kafamda olmasaydı şuan başka şeyler olurdu. Sakın."

Talihsiz kaza! Mine Tugay sevenlerini endişelendirdi - Resim : 2

 

 

 

Talihsiz kaza! Mine Tugay sevenlerini endişelendirdi ile ilgili etiketler Mine Tugay kaza Sosyal Medya Instagram bisiklet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.