Talihsiz kadının nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı!

Kırıkkale'de kaybolduktan 10 gün sonra cesedi su kanalında bulunan Sibel Gökbulut bugün toprağa verildi. Talihsiz kadının kaybolduğu annesinin kızının "Bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın" vasiyeti üzerine Tatlı Sert programına katılmıştı. 34 yaşındaki Sibel Gökbulut'un otopsisinde dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan Ömer G. adliyeye sevk edildi

Kırıkkale'de yalnız yaşayan Sibel Gökbulut’tan haber alamayan yakınları, polise haber verdi. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken Müge Anlı’nın programına katılan Sibel Gökbulut’un annesi Gülseren Gökbulut, kızının bulunmasını istedi.

"BANA BİR ŞEY OLURSA MÜGE ANLI'YA ÇIKIN"

Gülseren Gökbulut programda, "Kızım kaybolmadan 3 gün önce 'Bana bir şey olursa Müge Anlı'ya çıkın' dedi. 3 gün sonra da kayboldu. Kızımı bulmama yardım edin" dedi. Programdan kısa süre sonra Karacalı köyü mevkiinde hızlı tren yolu inşaatının yanındaki su kanalında Sibel Gökbulut’un cesedi bulundu.

Talihsiz kadının nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı!

Dövülerek öldürüldüğü belirlenen Sibel Gökbulut’un cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Gökbulut’un cenazesi, Kırıkkale Nokta Camii’ne getirildi. Cenazeye, Gökbulut’un ailesi ve yakınları katıldı.

Talihsiz kadının nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı! - Resim : 2

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Sibel Gökbulut’un cenazesi, Yahşihan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Sibel Gökbulut’un dövülerek öldürülmesiyle ilgili Ömer G. gözaltına alındı. Olayla ilgili 4 kişinin de ifadesine başvuruldu. Emniyet'teki işlemlerinin ardından Ömer G. adliyeye sevk edildi.

Talihsiz kadının nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.