Talha Uğurluel'e konferans organize eden siyasetçi kim?

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması çerçevesinde "tarihçi" Talha Uğurluel gözaltına alındı. Bugün akşam saatlerinde tutuklanan Uğurluel hakkında çok çarpıcı yeni bilgiler ortaya atıldı...

Gözaltı kararı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Talha Uğurluel'i İstanbul'daki evinde gözaltına aldı.

Kente getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen Uğurluel, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Uğurluel, savcılıktaki ifadesi sonrası "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanması istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Uğurluel akşam saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ŞÜPHELİ İLİŞKİLERİNİ İLK KEZ SUPERHABER DUYURMUŞTU...

 

"MOSSAD VE CIA BAĞLANTISI ÜZERİNDE DURULUYOR"

Soruşturmayı yakından takip eden Erzincanlı FETÖ mağduru yerel gazeteci Hüseyin Adalan ise konuyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

"Güvenlik güçleri adliyede kuş uçurmuyor. Yani hızlı bilgi alamıyorum. Sabahtan beri ancak bu kadar öğrenebildim. Bekleyeceğiz bilgilere ulaşabildiğim kadarıyla paylaşacağım." diyen Adalan, savcının "Talha Uğurluel'e İsrail / MOSSAD ve USA / CIA istihbarat örgütleriyle irtibat ve iltisaklı olduğuna dair sorular sorduğunu" belirtti.

Hüseyin Adalan sosyal medyada paylaştığı mesajlarda çok çarpıcı yeni iddialar da ortaya attı. Adalan şu ifadeleri kullandı;

"Sanırım Talha Uğurluel, gece geç saatlerde terörle mücadele savcılığı tarafından tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilecek.

Halen sorgusu devam ediyor.

Analizime göre sözde tarihçi yazar bozuntusu Talha Uğurluel tutuklanacak.

Terörle mücadele savcısı sorguda bülbül gibi öttürüyor..

Hiç tahmin etmediğiniz acayip isimleri deşifre ettiğini öğrendim.

Ulan ummadığım bir isimden bahsetti. Ortalık karışacak..

FETÖcüleri İsrail'e kaçırdığına dair istihbarat raporları karşısında henüz samimi bir açıklama yapamamış.

Talha Uğurluel'in Ak Parti'li belediyelerde konferans ve paneller düzenlemesine yardımcı olan kişi hiç tahmin etmediğiniz en üst düzeyde siyasi bir isim ama mahkeme sevk edilip tutuklanması sonrasında yazacam." / SuperHaber

Talha Uğurluel'e konferans organize eden siyasetçi kim?

 

Talha Uğurluel'e konferans organize eden siyasetçi kim? ile ilgili etiketler FETÖ Talha Uğurluel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.