Talat Bulut tanınmamak için şapkayla dolaşıyor!

Başrolüde yer aldığı Yasak Elma dizisinin setinde çalışan kostüm asistanını taciz ettiği iddiaları sonrası zor günler geçiren Talat Bulut, ilk kez Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi.

Oynadığı dizi setinde kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiaları üzerine zor günler geçiren Talat Bulut, Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Tanınmamak için şapka takan Talat Bulut, bir arkadaşını yolcu etmek için Atatürk Havalimanı'na geldiği öğrenildi.

DIŞ HATLAR TERMİNALİNDE GÖRÜLDÜ

Oynadığı dizi setinde kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiaları üzerine zor günler geçiren oyuncu Talat Bulut, Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Bir arkadaşını yolcu etmek için Atatürk Havalimanı dış hatlar terminaline gelen Bulut, gazetecilere görüntü vermek istemezken, oyuncunun şapka taktığı görüldü. Taciz iddiasının ardından ilk kez görüntülenen oyuncunun tanınmamak için başını öne eğdiği görüldü.

Talat Bulut tanınmamak için şapkayla dolaşıyor!

kameraları fark edince gitti

Gazetecilere açıklama yapmayan Bulut, bir süre kafede oturduktan sonra görüntülendiğini fark edince Havalimanı'ndan hızla ayrıldı.

Talat Bulut tanınmamak için şapkayla dolaşıyor! ile ilgili etiketler Talat Bulut Atatürk Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.