Talat Bulut, Şevval Sam'a ateş püskürdü: Zekan yok mu?

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin Halit Argun'u Talat Bulut, set çalışanını taciz etmekle suçlanmış ancak savcılık davada takipsizlik kararı vermişti. Bulut, kendisiyle rol almak istemeyen Şevval Sam'a ateş püskürdü.

Birsen Altuntaş'la Show Dünyası isimli bir YouTube kanalı açan gazeteci Birsen Altuntaş'ın ilk konuğu, ünlü oyuncu Talat Bulut oldu. Bulut, taciz iddialarından sonra kendisiyle rol almak istemeyen Şevval Sam'a "Benimle çalıştığı için maalesef demiş, bunun hesabını verecek" dedi.

"ŞEVVAL SAM BUNUN HESABINI VERECEK"

'Yasak Elma' dizisindeki rol arkadaşı Şevval Sam'ın kendisiyle çalışmak istemediği yönündeki haberlerine şu sözlerle ateş püskürdü:

"Ben onunla (Şevval Sam) konuşmuyorum. Çünkü konuşabilecek paylaşımlarımın oladığını düşünüyorum. Bir gazeteci kendisine 'Birlikte çalışacaksınız ne düşünüyorsunuz?' diyor cevabı "Maalesef". Bana kimse benimle çalıştığı için maalesef diyemez. Bunun hesabını verecek.

 "BENİM BİR ŞEY YAPMADIĞIMI DÜŞÜNME ZEKAN YOK MU?"

Benim hiçbir şey yapmadığımı düşünme zekan yok mu? "Taciz zaten kuytu köşede yapılır diyor' ne demek bu ya böyle bir laf vardı. Nedeni de ben onunla diyalog kurmadığım için. Bence nedeni bu. Olay bu samimiyeti yanlış değerlendirenlerin sorunu bu. Siz şükretmelisiniz ki Talat Bulut gibi bir oyuncuyla çalışıyorsunuz. Aslında bende öğrenecekleri çok şey var. Ama demek ki öğrenmeye açık değiller. Popüler olmak başka bir şey gerçek aktör olmak başka bir şey"

Talat Bulut, Şevval Sam'a ateş püskürdü: Zekan yok mu? ile ilgili etiketler Talat Bulut Şevval Sam Yasak Elma Taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.