Taksimetreyi açmadan turistlerden fazla para isteyen taksiciye ceza: Trafikten men edildi!

Taksim'de geçtiğimiz günlerde turist yolcuya taksimetre açmadan kısa mesafe yol için fazla para isteyen taksi şoförüne para cezası kesildi. Taksi ise trafikten men edildi.

İstanbul'un göbeği Taksim'de bir taksi şoförü geçtiğimiz günlerde taksimetreyi açmadan turist ile pazarlık yapmak istedi.

Taksim'den Şişli'ye yüksek bir miktar talep eden taksici, turist ile ücret konusunda anlaşamayınca şahsı aracına almadı. Aynı taksi, 10 metre ileride aracına binen turist aile ile de aynı pazarlığı yapmak istedi.


PARADA ANLAŞAMAYINCA ARACINDAN İNDİRDİ

Pazarlık konusunda turist aile ile anlaşamayan taksi şoförü, 2-3 metre gittikten sonra durarak turist aileyi de aracından indirdi.

TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, olay üzerine harekete geçerek taksicinin peşine düştü. E.Ö isimli taksiciye 1483 TL idari para cezası kesilip, taksisi de trafikten men edildi.

Taksimetreyi açmadan turistlerden fazla para isteyen taksiciye ceza: Trafikten men edildi! ile ilgili etiketler Taksi Taksim Turist Trafik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.