Taksim'deki hain saldırıya rağmen 6'lı masa aday derdiyle toplanıyor

Cumhurbaşkanı adayını bir türlü belirleyemeyen 6'lı masa DEVA Partisi'nin ev sahipliğinde toplanıyor. Taksim'deki hain saldırıya rağmen toplantının ertelenmemesi dikkat çekerken Babacan ve Kılıçdaroğlu'nun gülümseyen pozları tepki çekti.

Türkiye Taksim'deki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yasını tutarken 6'lı masa ise aday belirleme derdiyle toplanıyor. Hain saldırı sonrası emniyet güçleri ve istihbarat birimleri teröristleri yakalamak için yoğun çaba harcarken 6'lı masanın toplantıyı ertelememesi tepki çekti.

O GÖRÜNTÜ TEPKİ ÇEKTİ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde toplanan liderler, Babacan tarafından parti genel merkezi önünde kapıda karşılandı.

Taksim'deki hain saldırıya rağmen 6'lı masa aday derdiyle toplanıyor

Basına verilen görüntüler ise dikkat çekti. Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapıda Babacan ile birlikte gülümsemesi, bazı tepkileri de beraberinde getirdi.

İki liderin eğleniyor gibi gözükmesine, “Dün İstanbul’un göbeğindeki bombalı saldırıda 6 canın yitip gitmesine üzülmediniz mi?” şeklinde yorumlar yapıldı.

Taksim'deki hain saldırıya rağmen 6'lı masa aday derdiyle toplanıyor - Resim : 2

42 GÜN SONRA YENİDEN BULUŞUYORLAR

Öte yandan birebir görüşmeler dahil şubat ayından bugüne kadar 46 görüşme yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 42 gün sonra yeniden buluşmuş oldu.

Taksim'deki hain saldırıya rağmen 6'lı masa aday derdiyle toplanıyor - Resim : 3

Toplantıda, Bağımsız Türkiye Partisi'nin 6'lı masaya katılım talebinin değerlendirilmesi ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşülmesi öngörülüyor.

Taksim'deki hain saldırıya rağmen 6'lı masa aday derdiyle toplanıyor ile ilgili etiketler 6'lı Masa Ali Babacan Kemal Kılıçdaroğlu Deva Partisi Taksim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.